

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Приготвя се лесно, бързо, а става много лека и вкусна
Той е кръстил предаването си „Кулинарно ми е, Гарджока“ и вече се вихри с пълна сила
Интересен начин да поднесете рибено филе
Някои я наричат гръцка
Два сладкиша в едно
Рецептата е традиционна и много лесна
Сега е времето за десерти с вкусния плод
Сега доста от нас си правят желе или сладко от дюли, но техният страхотен вкус и аромат може да се използва и за някой сладкиш
Ароматът на леко запечения и карамелизиран плод е истинско изпитание за небцето
Много баници съм правила, хапвала и опитвала през годините, но тази беше върхът